Wie zijn wij ?

Smash it is opgericht door twee broers. In de zoektocht naar een onderneming waar wij zelf plezier uit kunnen halen en andere mensen een plezier mee kunnen doen, zijn wij op smash it gekomen!

Onze missie is simpel: we willen mensen een onvergetelijke en bevrijdende ervaring bezorgen door middel van gecontroleerde chaos. In onze veilige en energieke omgeving kunnen mensen hun alledaagse stress en druk even loslaten door objecten kapot te maken, zonder schuldgevoel. Iedereen heeft soms behoefte aan een positieve uitlaatklep om op een gezonde manier stoom af te blazen, en dat is precies wat we bieden.

Over ons

DOEL

We streven ernaar om HET nieuwe uitje te creëren, dat een frisse wind brengt in de traditionele recreatieve uitjes zoals lasergamen, bowlen en escaperooms. Ons doel is om een revolutionaire ervaring te bieden die particulieren en bedrijven in heel Nederland kunnen omarmen, zowel op locatie voor bedrijfsuitjes als in ons eigen pand voor bedrijfsuitjes en particulieren.

Duurzaam

Wij gebruiken bij Smash It uitsluitend materialen die bedoeld zijn voor de sloop/milieustraat.
Door samenwerkingen met kringloopwinkels, horeca, particulieren, ontruiming bedrijven en donaties, komen wij aan voldoende materiaal waardoor er altijd genoeg materiaal is om kapot te maken.

Op deze manier zijn we bewust bezig en kunnen we nog één keer plezier beleven van spullen die anders worden weggegooid!

Nadat alles kapot is, wordt alles netjes gescheiden en naar recycle bedrijven gebracht.

Meer weten over smash it?